streda 19. augusta 2015

Ľudskosť sa javí v tom, že tým, ktorých nemilujeme, prajeme aspoň šťastie.
Joseph Addison

Ahojte! Na začiatok, by som sa chcela opýtať na váš názor, lebo mi dávnejšie napadlo, že by som spravila akoby "rubriku", kde by som sa venovala konkrétne receptom, lookbookom, zvlášť knihám, či skrášľujúcim produktom. A tu je ten nápad: písala by som aj o konkrétnych miestach, kde som bola, či v zahraničí, alebo na Slovensku. Napísala by som, prečo som tam bola, čo ma tam zaujalo, čo som si tam kúpila, prípadne, čo som tam jedla. Páčilo by sa vám to? Názory, čo ďalšie by som ešte mohla robiť, či o niečom písať, mi napíšte do komentárov, či do správy na FB TU.
A dnešný príspevok by bol niečo ma spôsob otázok a odpovedí. Sú to tie, ktoré som kedysi videla na FB, či na YT a páčili sa mi :) Čiže príspevok, kde by ste ma mohli možno lepšie spoznať :)


# 1
Aká je tvoja prezývka? Je aj nejaká, ktorá sa ti páči/ nepáči?
Nie som typ, ktorý by mal veľa prezývok, či pomenovaní. Vlastne, keď sa zamyslím, prezývky nemám alebo aspoň také, o ktorých viem :D Mám len obmeniny môjho mena ako napríklad Nika, Nikol, Nikčí ahoj, Sašš :) a podobne :)


# 2
Máš nejaký zlozvyk?
Jéj! Tých mám veľa :D Napríklad si hryziem kožu okolo nechtov áno, je to odporné, ale nepomôžem si potom si hrýžem líca z vnútornej strany (dúfam, že chápete :D), ďalej keď vešiam prádlo, tak na jednu vec, ak treba viac kolíkov, musím dať štipce rovnakej farby weird  Potom, keď som v nálade, tak som príšerný puntičkár a všetko musí byť na rovnakom mieste, lebo ma potom chytá amok. :D A najhorší zlozvyk podľa mňa je to, že som niekedy strašne lenivá. Najradšej by som z postele nevyliezla. Len pozerám seriály a ležím jak prase v žite :D A to by aj stačilo, ešte by ste si o mne začali niečo myslieť :)


# 3
Máš nejakú fóbiu?
O- ops. Takže predsa len si budete o mne myslieť, že som divná :D
Prečo? Pretože mám najväčší strach z opíc. Áno, z opíc. 
Pretože keď som bola malá, tak sme boli v ZOO. A tam bola jedna obrovská klietka so šimpanzami. Bola som blízko pri klietke a pozorovala ich. Jeden tam skákal, lietal z lana na lano a robil všelijaké kúsky, no a mňa, ako štvorročné decko, to veľmi fascinovalo. Tak veľmi, že som si nevšimla druhého, ako sa pomaly približuje ku mne a z celej sily, a sily jeho huby mi napľul do tváre. Bol to taký šok, že som sa rozrevala na celú zoologickú. Smrdela som od jeho slín a bola som mokrá ešte aj za ušami. Bolo to strašné. Ockovi sa podarilo ako- tak utíšiť ma. Potom sme šli ďalej, levy, leopard, papagáje či ovečky a kozy. Na incident s opicou som skoro zabudla. Pokým sme nedošli k druhému pavilónu s opicami. Tam keď som videla malé, uvrešťané opice s červenými zadkami ako na mňa cenia tie ich špicaté zuby, mala som dosť. Preto hocikedy, keď uvidím opice, ako cenia zuby, behá mi mráz po chrbte. Veď to je strašné! Ja sa bojím opíc, o ktorých každý vraví, že sú len hlúpe, a vôbec nie sú nebezpečné. Veď kradnú turistom jedlo, či šatky, alebo okuliare! Proste fuj! :D
Ďalej mám strach zo starnutia, toto neviem racionálne vysvetliť. Proste sa bojím toho, že raz budem stará. 
A napadá mi ešte jedna fóbia, skôr strach. Nie je to priamo klaustrofóbia, ale ten menší strach, keď som vo veľmi stiesnenom priestore, že sa steny začnú hýbať a rozpučia ma. Mám to odvtedy, čo som videla film Múmia, kde v pyramíde rozpučilo Rickovho "kamaráta", toho Beniho. To bolo strašné vtedy. 


# 4
Akú pesničku si najradšej spievaš?
Júj, tých je veľa. Mala som toľko obľúbených, že mi začali liezť na nervy, ale tak čo si spomínam, tak určite We are the world, od Michaela Jacksona a ostatných artists na pomoc pre Haiti TU.
Potom to bola pesnička Bleeding love TU a TÁTO od Leony Lewis. 
Potom si spomínam na pár pesničiek od One Republic a potom začala éra One Direction, texty piesní poznám "len" z prvých troch albumov :D. Potom to nejako prestalo. Ale momentálne fičím na textoch Eda Sheerana, Arctic Monkeys či kapely The 1975. Takže neviem presne, ale chvíľu mi hrala v hlave pesnička od Lany. Bolo to strašné, večer som nemohla zaspať, lebo ten refrén mi šiel v hlave stále dookola. :)


# 5
Čo ťa dokáže vytočiť?
Haha, to je sranda. Najviac ma vytočí, keď som nahnevaná a niekto mi povie: "Veď sa ukľudni..." Toto ma dorazí ešte viac :D

# 6
Povedz jednu vec, ktorú robíš, keď si nervózna.
To je jednoduché. Hryziem si vnútornú stranu líc.


# 7
Na ktorej strane postele spíš?
Na spodnej. :D
Ale nie, máme poschodovú posteľ, spím dole. A na bruchu. Alebo pol na pol. Čiže na boku :D

# 8
Aký nápoj si objednávaš v kaviarni/ cukrárni?
Väčšinou latté. Mňam :)

# 9
Aká bola tvoja prvá bábika a ako sa volala?
Na to sa pamätám dosť presne. Bola to bábika možno 30 cm veľká a mala dlhé kučeravé žlté vlasy, nie blonďavé, ale žlté. Tých som sa nerada dotýkala :D
Volala sa Zuzka :)


# 10
Akú frázu najčastejšie používaš?
Tých je dosť :) tak napríklad to sú: takže, čiže, teda, ehm, a tak, no a....
Je ich dosť a opakujem ich stále dookola. Musím sa to odnaučiť :D

Takže aha, zas to tu je :D Trochu som na seba nabonzovala. Nech aj viete niečo o mne, nielen o veciach, ktoré si kúpim :) Dúfam, že sa vám príspevok páčil. 
LYLALI  
                                                                 Nicole x

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára